בקשר לכדורים הפסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/07/2016 | 19:50 | מאת: דנה

הייתי שמחה לדעת איך לצאת מדיכאון בלי כדורים? אני גם כתבתי לך למטה מתחת לתשובה שענית לי. תודה עירית.

05/07/2016 | 19:53 | מאת: דנה

אימא שלי החביאה את הכדורים כך שאני כבר לא מחפשת בארון יותר כדורים פסיכיאטרים ובגלל זה הייתי שמחה לדעת איך אפשר להתגבר בלי עם דיכאון בלי לקחת כדורים? תודה.

דנה שלום, אני מבינה שאת בטיפול אז זאת הדרך לצאת מהדיכאון, בנוסף חשוב שיהיה סדר יום ושתעסי ספורט, וגם חשוב לעבוד על דפוסי החשיבה שהם שליליים בדרך כלל אצל אנשים הסובלים מדיכאון, בנוסף לטיפול את יכולה לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש