מצב כלכלי קשה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/07/2016 | 06:50 | מאת: אני

היי אני בת 34 נשואה ללא ילדים.עובדת כל יום עם משכורת מנימום,בעלי התפטר מעבודה לפני חצי שנה כדי לפתוח עסק למרות שאני מאמינה בו אמרתי לו זה לא הזמן הנכון.כיום בעלי עובד בעסק של נקיון 3 ימים ולפעמים 4 ימים בשבוע. הבעיה העקרית זה המצב הכללי כל כך קשה לנו יש לנו חובות ותשלומים לשלם אנחנו לא עומדים בזה.כשאני מנסה לדבר עם בעלי שיעבוד יותר ושממש קשה לי כל הזמן חושבת איך לשלם הוא עונה הכל יהייה בסדר...כבר 3 חודשים אותו תשובה הכל יהייה בסדר.. בנוסף אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר מעלה משנתיים ללא הצלחה הופנתי למרפאה פוריות שבדקו ואמרו שיש לי שרירנים ברחם חייבת לעבור ניתוח אני אחרי 4 חודשים מאז הניתוח ובנוסף גם לבעלי יש בעייה בזרע. קשההההה לייי אין עים מי לדבר תודה

שלום, אני חושבת שבמרפאות פוריות יש גם משהו שאפשר לדבר איתו כדאי לך לשאול, לפעמים זאת עובדת סוציאלית או פסיכולוגית. אני מבינה שקשה ושיש משהו לדבר איתו זה עשוי לעזור, לפעמים אפשר גם לדבר עם חברה או משהו במשפחה . תנסי גם לעודד את עצמך יש לך בן זוג ואני מקווה שהטיפול יצליח ויהיה גם ילד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש