חזרה למצב רוח ירוד ביומיים האחרונים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/06/2016 | 20:35 | מאת: רינת

שלום עירית. כבר הרבה זמן מאז שכתבתי לך קניתי את הספר והתחלתי לקום כל בוקר בשמחה והיה לי מצב רוח טוב,אבל פתאום ביומיים האחרונים אני מרגישה ירידה במצב רוח גם שאני קוראת בספר הדיכאון לא עובר לי.איך אני יכולה להחזיר לעצמי את המצב רוח שהיה לי?

06/06/2016 | 20:37 | מאת: רינת

כבר היה לי מצב רוח טוב תפקדתי הספר עזר לי אבל המצב רוח הירוד קרה לי רק ביומיים האלה,ואני לא מבינה למה? אשמח לעזרתך תודה.

רענת שלום, האם קרה משהו שקשור לירידה במצב הרוח, גם אם לא ,קורה שאין מצב רוח, תנסי לקבל את זה, ולעשות ספורט לקבוע לו"ז כל יום לעשות כל יום גם משהו שאת אוהבת ולהמשיך עם הספר. בהצלחה עירית

13/06/2016 | 11:06 | מאת: רינת

אני קצת מרגישה יותר טוב. קרה איזה משהו שבגללו לא הרגשתי טוב אבל עשיתי היום פעמיים הליכה וכמו שכתבת אני אקרא בספר.מאחלת לך יום נפלא.

מנהל פורום שווה לכל נפש