דימוי והערכה עצמית נמוכה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

27/05/2016 | 13:27 | מאת: דנה

הי. אני בת 28 סובלת מדימוי עצמי נמוך,ולכן לא משקיעה בעצמי,אין לי כרגע חבר ואני מרגישה שעם אין לי חבר אני לא צריכה להשקיע בעצמי,ואני לא מעריכה את עצמי בגלל זה,ואני רוצה לשנות את עצמי אודה לך על המענה.

28/05/2016 | 16:00 | מאת: דנה

בנוסף. אני חשה דיכאון בסופי שבוע כי רוב הזמן אני לבד,וגם חשה לא טוב ממה שעברתי גם בילדות. עברתי חרם ועד היום זה סוחב אותי. תודה רבה.

דנה שלום, כדאי לך לקרא את הספר בוחרים להרגיש טוב, של דוד ברנס. זה יעזור לך ללמוד לזהות טעויות חשיבה ולחשוב יותר מציאותי, כדאי גם לעשות ספורט ואולי להירשם לחוג שבו גם תיפגשי עם אנשים. אם זה לא מספיק עוזר אפשר ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי, אפשר למצא רשימת מטפלים באתר של איט"ה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש