לקום כל בוקר בלי דיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/05/2016 | 08:14 | מאת: טליה

שלום.אני מרגישה שיש לי בעיה בבוקר כאשר אני קמה.כל בוקר לפני שאני עושה את הסידורים שלי אני מרגישה שאני קמה עם אי חשק ודיכאון ולפעמים עצבנית.במשך היום זה עובר לי ואני מרגישה טוב.איך אפשר להתמודד ולקום בבוקר בלי דיכאון? תודה.

טליה שלום, בדרך כלל הדיכאון יותר מתבטא בבוקר, תנסי לרשום מה המחשבות שלך כאשר את קמה בבוקר, ותחשבי האם הם מציאותיות או שליליות, אם הם שליליות אז חשוב לחשוב בצורה יותר מציאותית גם עם המחשבה האוטומטית היא שלילית אפשר לתקן .תנסי לעשות בבוקר משהו שאת אוהבת ודרך נוספת היא לעשות ספורט בבוקר משהו כמו הליכה. כדאי לקנות את הספר בוחרים להרגיש טוב של דוד ברנס ולעבוד איתו יש שם המלצות ותירגול. בהצלחה עירית

12/05/2016 | 15:09 | מאת: טליה

על העצה כיצד לקום בבוקר,מאוד עוזר לי עכשיו לקום לפי עצתך ואשמח לשאלה הנוספת שכתבתי.תודה רבה.

15/05/2016 | 17:01 | מאת: סיגל

משום מה לא יכולתי ללחוץ למעלה אז אני כותבת מתחת לשאלה של טליה.מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.אני ממש עוד קצת מסיימת את התואר שלי תקופת המבחנים והרבה עבודות.אני מרגישה שאני לא עומדת בלחץ קשה לי לתפקד אני עייפה מכל זה אני מרגישה שיש לי הרבה דאגות בקשר לזה.לפעמים אני אפילו נכנסת לדיכאון קטנטן מכל הלחץ והעומס ולא נעים לי בכלל.איך אני יכולה לנסות להירגע מתוך המערבולת הזאת?

12/05/2016 | 15:06 | מאת: טליה

ותודה על המענה.איך ניתן לטפל בחוסר שקט תמידי וחוסר שמחה תמידי? במה את ממליצה לטפל בנוסף לספר בוחרים להרגיש טוב? האם יש עוד ספרים שאפשר להעזר? תודה ולך ולכל עם ישראל חג עצמאות שמח.

12/05/2016 | 15:56 | מאת: טליה

אבל יש לי גם תקופות לפעמים ליום שלם שאני מרגישה חוסר שמחה תמידי ואי שקט.אשמח לדעת איך מטפלים.

12/05/2016 | 23:11 | מאת: טליה

תודה.

13/05/2016 | 13:19 | מאת: טליה

שכתבתי מתחת.תודה.

15/05/2016 | 17:03 | מאת: סיגל

משום מה לא יכולתי ללחוץ למעלה.

מנהל פורום שווה לכל נפש