סדר יום להפחתת דיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/05/2016 | 19:15 | מאת: רינת

היי עירית.אני עובדת על עצמי עכשיו קניתי את הספר בוחרים להרגיש טוב ספר נפלא,את הצעת לי לעשות סדר יום כדי להפחית את הדיכאון.מה יכול לעזור לי להתחיל סדר יום בבוקר כדי להרגיש טוב כל היום? אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ איך להתחיל את הבוקר כדי שאני לא אהיה בדיכאון כל היום.לפעמים שאני קמה אני מרגישה דיכאון רק אחרי כמה זמן שאני קוראת את הספר זה מקל.אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ.אני מודה לך מאוד וחג עצמאות שמח.

02/05/2016 | 19:18 | מאת: רינת

עם את יודעת על איזה אתר באינטרנט שאוכל להעזר בסדר יום אשמח עם תפני אותי.זה ממש חשוב לי מאוד.תודה רבה.

02/05/2016 | 19:20 | מאת: רינת

אני לא עובדת כרגע ואני קמה פשוט בלי תעסוקה בהמשך היום כמו שכתבתי לפי הספר אני מרגישה טוב אבל שאני קמה בבוקר אני לא יודעת איך להתחיל את הבוקר ואז זה קצת מכניס אותי לדכדוך.שוב ממש תודה על עזרתך.

רינת שלום, אני לא מכירה אתר שעוסק בסדר יום, זה דבר אישי, את יכולה לבנות סדר יום על פי הדברים שאת צריכה לעשות ולהכניס דברים שאת אוהבת לעשות וגם ספורט מאד חשוב והעבודה העצמית שאת עושה עם הספר ומיפגש עם אנשים בני משפחה או חברים. כדאי כל ערב לבנות סדר יום למחר ממש לפי שעות ולהקפיד שיהיו בו דברים מקדמים כמו שכתבתי כאן וגם מהנים. בהצלחה עירית

05/05/2016 | 15:50 | מאת: רינת

חג עצמאות שמח.

מנהל פורום שווה לכל נפש