דבר אחרון שאני אשמח עם תוכלי לייעץ לי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/04/2016 | 17:40 | מאת: רינת

אני כרגע בלי זוגיות.ולפני כמה שנים הכרתי מישהו שהייתי מאוהבת בו אבל היחס שלו כלפי היה יחס די מזלזל בהתחלה הוא לא זילזל הוא נתן לי את כל האהבה שיש אבל אותו בן אדם עבר תאונה קשה ושם התחיל להיות הקשר הבעייתי שבסופו של דבר הוא יצא מזה בנס והתחתן עם מישהי אחרת.אני כמה שנים שכחתי ממנו אבל פתאום בשבוע האחרון נזכרתי בו ובמה שהיה לנו ביחד ואני מתגעגעת אליו ברור שבגלל שהוא נשוי אני לא אצור איתו קשר אבל עם אפשר בלי טיפול איך אני יכולה להוציא אותו מהראש אני מאוד זקוקה לזה ומודה לך,שיהיה לך חג שמח.

22/04/2016 | 17:42 | מאת: רינת

אותו בחור הוא לא יהודי ואני ממש אשמח לעזרתך בבקשה.אשמח לתשובה מהירה ושוב חג שמח.

22/04/2016 | 17:42 | מאת: רינת

מנהל פורום שווה לכל נפש