מחפשת כלים מעשיים לדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/04/2016 | 19:28 | מאת: רינת

תודה.

רינת שלום, הדרב הראשון הוא לעשות סדר יום ולהשתדל לעמוד בו, ולהכניס גם דברים נעימים עד כמה שניתן. הדבר השני הוא עבודה על מחשבות ופרשנות, לכולנו יש טעויות חשיבה ובדיכאון הן בולטות יותר, כדאי לקנות את הספר בוחרים להרגיש טוב ולעשות את העבודה העצמית על פי ההנחיות בספר, הדבר השלישי הוא ספורט, ריצה , הליכה או שחייה . אם כל זה לא יעזור צריך לפנות למטפל התנהגותי קוגנטיבי, או לרופא משפחה או לפסיכיאטר. אפשר לצאת מדיכאון אז לא להתייאש. בהצלחה עירית

11/04/2016 | 16:17 | מאת: רינת

על תמיכתך ועזרתך.

16/04/2016 | 10:31 | מאת: רינת

חג שמח.אני מאוד מודה לך שהצעת לי את הספר בוחרים להרגיש טוב זה ספר מצויין ואני נעזרת בו ואפילו מרגישה יותר טוב.רציתי לשאול בנוסף לספר בוחרים להרגיש טוב אני שמחה עם היית יכולה להמליץ לי על ספרים בתחום הפסיכולוגיה החיובית,עם במקרה את יודעת עם כן אני מאוד אודה לך,תודה מכל הלב.

מנהל פורום שווה לכל נפש