לגבי כללים וחובות בהוסטל

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/03/2016 | 15:48 | מאת: מישל

האם זה נכון שבהוסטל חייבים לעבוד או ללמוד? והאם בדרך כלל צריך לנקות? בכלל האם רשום איפשהו באינטרנט מהן החובות של דיירים בהוסטל? כי קראתי על זה הרבה אבל את החובות של הדיירים לא מצאתי.

מישל שלום. בהוסטל יש כללים כמו השתתפות בתורנויות לפעמים גם בקבוצה, בכל הוסטל יש את הכללים הספציפים אבל יש הרבה מהמשותף, יש גם חובה לעסוק במשהו כמו עבודה או לימודים אבל לפעמים יש גמישות בהתחלה עד שמתארגנים בעיסוק המתאים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש