דיכאון בסופי שבוע בערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/02/2016 | 10:01 | מאת: מורן

מה ניתן לעשות עם דיכאון בסופי שבוע בערב,שאין לאן ועם מי לצאת לבלות ונשארים לבד בבית? אני מרגישה שאין לי עם מי לבלות ולהיפגש בסופי שבוע וזה מביא אותי לדיכאון תחושה שכולם יוצאים ורק אני יושבת בבית. מה ניתן לעשות עם ההרגשה הנוראית הזאת? תודה על המענה.

מורן שלום, אכן זה חסר שאין עם מי לבלות בסוף שבוע, יש כמה אפשרויות, אולי אפשר למצא חברה להיפגש איתה, או משהוא מהמשפחה, אם אין גם לאחר ניסיונות למצא, אז עוברים לתוכנית של עבודה על איך אנחנו מקבלים ומתייחסים לדברים שקורים לנו בחיים, אפשר לשבת בבית ולבכות על מר גורלנו ואפשר גם לחשוב על הזמן הפנוי כמתנה שמאפשרת לעשות משהו ממנו אנחנו נהנים, והמיגוון הוא גדול מאד, אני לא מכירה אותך אז אני לא יודעת מה את אוהבת, תנסי לעשות רשימה של דברים מהנים, החל מתוכנית טלויזית, משהו טעים לאכל, טיול ברגל בסביבת המגורים, סיבוב בקניון ואפילו לסרט אפשר גם ללכת לבד ולהנות, ואפשר גם לתקשר דרך הפייס בוק וכו' הרעיון הוא לא לחשוב שזה נורא להיות לבד בסוף שבוע אלא למצא דרך נעימה לניצול הפנאי. בהצלחה עירית

29/02/2016 | 11:47 | מאת: מורן

שנתת לי,מאחלת לך המשך יום נפלא.

מנהל פורום שווה לכל נפש