מחוסרת עבודה ועצבנית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/02/2016 | 19:29 | מאת: סימי

שלום.אני כבר חודש מחוסרת עבודה,בנוסף אני עושה דיאטה.אני יושבת בבית משועממת ועצבנית וקשה לי עם זה.לקום כל בוקר בלי מטרה ובלי שאין לאן לצאת זה הורג אותי.התקשרתי לעירייה ופנו אלי בחזרה בקשר להתנדבות כי רציתי גם את זה.בעירייה אמרו ששבוע הבא התקשרו אלי מהמקום התנדבות לראיון ועכשיו אני בלחץ שבסוף הם לא התקשרו.אני עצבנית מאוד ובגלל השעמום אני מוציאה את העצבים על כולם.איך מתמודדים עם הלחץ הזה?

סימי שלום אכן קשה שאין עבודה, לא הבנתי האם את בשלב של חיפוש עבודה, כדאי לעשות תוכנית לכל יום שתכלול גם ספורט אפילו הליכה ברגל, אם לא יתקשרו מהעיריה אז תתקשרי אליהם שוב, אפשר לראות טלויזיה. לבשל לסדר את הבית לעשות דברים שבדרך כלל לא היה לך זמן לעשות וגם לדעת שזה מצב לא קל ולכן טבעי שאת עצבנית. נושא נוסף הוא איך את מפרשת ומסתכל על מצבים קשים, אפשר לעזר בספר בוחרים להרגיש טוב שכתב דויד ברנס. בהצלחה עירית

19/02/2016 | 14:38 | מאת: סימי

שיהיה לך סוף שבוע נפלא.

21/02/2016 | 20:43 | מאת: סימי

אני גרה עם ההורים שלי וכרגע אין לי דירה אחרת לשכור או לגור אני יושבת יותר מדי בבית,ולפעמים קורים לי ריבים חזקים אם אימא שלי ואני רוצה לעצור את זה ולהשתלט על עצמי ולא לריב איתה.זה בין היתר בגלל שאני יושבת הרבה בבית.מה עושים במצב כזה כדי להימנע מריב עם אימא שלי? ודרך אגב אני מודה לך על העזרה שאת נותנת לי בפורום מאוד עזר לי מה שהצעת לי בקשר למה לעשות בבוקר עד שאמצע התנדבות.שיהיה לך ערב נפלא.

מנהל פורום שווה לכל נפש