התמודדות עם מחשבות מדכאות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/02/2016 | 16:31 | מאת: שירלי

מה עושים כדי לטפל במחשבות מדכאות שלא יוצאות מהראש,ואין גם חשק לעשות כלום? תודה על המענה,אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון.

שירלי שלום, יש כמב אפשרויות אפשר להתחיל מלקרא את הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס, אבל לא רק לקרא אלא לעשות את התירגול שהוא מציע, במקביל לא להילחם במחשבות כלומר לא לגרש אותן זה רק מדביק אותן יותר, להגיד לעצמך שמחשבות זה רק מחשבות מה שחשוב זאת ההתנהגות. אם זה לא יעזור כדאי ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי. בהצלחה עירית

08/02/2016 | 14:55 | מאת: שירלי

האם את יכולה להסביר לי מה זה טיפול קוגניטיבי התנהגותי? תודה מראש ויום נפלא.

מנהל פורום שווה לכל נפש