זילזול מצד חמתי !

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/08/2012 | 19:53 | מאת: מאיה אריאל

שלום רב! אני נשואה קרוב ל4 שנים יש לי 2 בנות ובעל מקסים . לפני 4 שנים נכנסתי להריון לפני החתונה. כעבור חצי שנה של הכרות עם בעלי נישאנו. ויום לפני החתונה שערכתי מסיבה ומקוה וכו.......חמתי לא הביאה לי מתנה אימא שלי מאוד נפגעה למען האמת בעדה שלי הבוכארים נוהגים להביא זהב לכלה והם טריפוליטאים וממנה לא קיבלתי דבר. מאוד נפגעתי הרגשתי שאני לא שווה כלום בעיניה מדי פעם אני נזכרת בזה ושיש חתונות במשפחה של בעליזה עולה שוב מחדש וזה עושה לי מין צביטה קטנה.מה עליי לעשות בעלי מאוד כעס עליה ואמר לה אז היא אמרה שאף כלה לא קיבלה ממנה זהב. תקופה ארוכה כעסתי עליה ולא אמרתי לה על מה אני כועסת שמרתי את זה לעצמי מה עליי לעשות ? מקווה שתוכלי למצוא פתרון אני לא זקוקה למתנה שלה אני מרגישה שאין לי ערך בעיניה .

מאיה שלום יש לי פיתרון בשבילך ואני מקווה שתקבלי אותו, נראה לי שחמתך לא מזלזלת בך, היא אמרה שהיא לא נותנת זהב לאף כלה, לומר זה לא אישי ולא קשור באיך היא מרגישה כלפייך, גם אם היא הכי מעריכה אותך זה פשוט לא ממנהגה לתת זהב. זה ידוע שכאשר מתחתנים חוברים למשפחה שיש לה מנהגים אחרים נורמות התנהגות שונות, ולכן אין טעם לקחת דברים כאלה באופן אישי, זה כלל לא קשור לזלזול או מידת הערכה, זה פשוט מנהגים אחרים ומהמקום הזה צריך להעריך זאת. מקווה שתצאי מההרגשה של הזלזול בך זה מקלקל לך ללא סיבה אובייקטיבית. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש