מחשבות טורדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/06/2012 | 00:05 | מאת: ענבל

שלום שמי ענבל אני סובלת מידיכאון וחרדה ויש לי מחשבות כל היום על מצבי ומחשבות שליליות כרגע אני מטפלת בשיטת 3 המימדים וכל הזמן דואגת שאולי הטיפול לא מתאים מה עלי לעשות ??

עינבל שלום אני לא מכירה את שיטת 3 המימדים, האם זה סוג של טיפול פסיכולוגי? השיטה המומלצת לטיפול בדיכאון וחרדה היא ההתנהגותית קוגנטיבים אבל יש שיטות אחרות, קשה לי להגיד האם זה הטיפול הנכון מאחר ואני לא מכירה את השיטה, תכתבי לי מי המטפל מה מקצועו ומה מהות השיטה אז אני אתייחס עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש