מתח מייסר....

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/06/2012 | 15:43 | מאת: רונית

הינני סבתא כבר 15 שנים.לפניי כמספר חודשים נוצר מתח בין כלתי לביני.המתח גורם לי ולבני להיות מרוחקים .הם כזוג לא משתפים איתי פעולה לפגוש את נכדיי אהוביי. השלום שלהם מותנה בכך שאני צריכה לפגוש אותם לשיחה רק לבדי ובלי אישי לחיים.(שהוא כמובן הסבא של הנכדים)אני עומדת על כך שהם חייבים לכבד את רצוני ורצון אישי לקיים שלום ואחווה. אך הם עומדים על שלהם...וכך המצב ניגרר. אני מפחדת ומודאגת מאוד,כי בעצם אם אסכים להפגש עימם בתנאים שלהם זה ייתן להם להרגיש שיידם בעליונה...בכל סיטואציה בעתיד. אני לעולם לא רבתי עם כלתי ..ולא עם בני. הקשר התחיל להתנתק בתקופה שבה חליתי והם לא היו שם עבורי וזה גרם לי להיסגר.וככה הכל דעך...היום הם טוענים הרבה טענות..וקוראים אןתי "לסדר, רק בתנאים שלהם.אני מתוסכלת וכואבת את המצב...חסרת אונים..אשמח ואודה על ייעוץ.

רונית שלום אני מבינה את המצוקה שלך, אבל לצערי כנראה אם תעמדי על תנאיך זה לא יתקדם וגם אם את צודקת זה לא יעזור לך להתקרב לנכדים שלך, לכן כדאי לחשוב על המטרות שלך, ולפעול על פיהם, אני חושבת שרצוי להיפגש גם אם זה בתנאים שלהם, לשתף אותם בכך שהקשר איתם מאד חשוב לך, לא מיד להגיב על הטענות שלהם את יכולה להגיד שאת צריכה לחשוב על זה לצערי אין סמטריה בין ילדים להורים, בדרך כלל ההורים מוכנים לעשות יותר בשביל הקשר, הם יחוו את זה בעתיד עם הילדים שלהם. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש