מאניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/06/2012 | 13:28 | מאת: דורון

בן מישפחתי איבחן כדו קוטבי ומטופל בתרופות מתקשה במציאת ובשמירת מקום עבודה האם יש מי שיכול לעזור בטיפול פסיכולוגי הכוונה ועזרה להשתלבות בקהילה מגורים תמיכה וכו

דורון שלום אם הוא לא מסוגל להתמיד בעבודה ניתן לפנות לביטוח הלאומי ולבקש הכרה בנכות, אם מקבלים הכרה כזאת יש אפשרויות עזרה מגוונות, יש עזרה בשיקום מקצועי, ואם ההכרה בנכות היא מעל ל 40 אחוזים על החלק הרפואי ניתן לפנות גם לועדת סל שיקום, שזאת ועדה של משרד הבריאות ולקבל עזרה בתחומים נוספים בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש