הפרעה גבולית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/01/2012 | 17:24 | מאת: דוד

אני בהוסטל, וכל הזמן אני בסערות רגשיות ומידי פעם נלקח למיון. הם 'מאיימים' בעדינות שיסלקו אותי ''אי אפשר להתנהל איתך ככה''. האם יש להם זכות כזו? מה אני אמור לעשות במצב כזה? ב.מנהל ההוסטל אומר לי "אתה צריך לקחת אחריות". איך אקח??

דוד שלום אני חושבת שהעניין הוא לא האם יש להם זכות כזאת, אם אתה באמת רוצה להיות בהוסטל, כדאי לך לנסות ולפעול בשיתוף פעולה עם הצוות, אני יודעת שאתה בסערות וקשה לך, אבל אתה יכול לבקש מהצוות לעזור לך עם הסערות, לחשוב יחד איתם מה עשוי להרגיע ולהגיע לתוכנית שתתאים לך ולהוסטל. בהצלחה עירית

30/01/2012 | 20:24 | מאת: דוד

ראשית, מה פירוש "אם אתה רוצה להיות בהוסטל" זה הענין, שאין לי מקום אחר. אבל אם אני כל חודש בסערה הם יעיפו אותי. שנית, מה אני יכול לעשות? ניסיתי ללכת לטיפול פסיכולוגי ואחרי חודשיים וחצי שוב נשברתי. המנהל הוסטל אומר לי "אני לא מבין התנהגות כזו" אמרתי לו זה בדיוק הפרע' גבולית. "אז תקח אחריות". מאיפה אני אקח אותה? אולי תתני לי כיוון

מנהל פורום שווה לכל נפש