מה עושים עם דיכאון לפני זריקה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/05/2024 | 19:15 | מאת: רינת

שלום עירית. אני מקבלת זריקה בקופת חולים פעם בשבועיים נגד דיכאון וחרדה ותמיד שלושה ימים לפני הזריקה אני מרגישה דכדוך קל אשמח לעצה בלי טיפול מה לעשות בשלושה ימים אלו אני ממש מודה לך עם תוכלי לענות לי במהרה שבת שלום

17/05/2024 | 19:59 | מאת: רינת

שבת שלום שתהיה לך

רינת שלום יכול להיות שכבר יש פחות השפעה של הזריקה את יכולה לעשות סדר יום, להיות עסוקה, לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה. כל ערב לחשוב על משהו שהיה טוב באותו יום, לשים לב גם לדברים קטנים טובים. בהצלחה עירית

18/05/2024 | 16:30 | מאת: רינת

יום נפלא

מנהל פורום שווה לכל נפש