הערכה פסיכיאטרית עבור רישיון לנשיאת נשק

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/03/2024 | 09:43 | מאת: רועי

שלום רב, מה בודקים או בוחנים כשמבצעים הערכה פסיכיאטרית לצורך אישור פסיכיאטר לנשיאת כלי ירייה? מה נדרש מהנבדק? תודה,

רועי שלום בגדול בודקים שיקול דעת, ויסות יכולת להיות מאופקים בוחן מציאות. בהצלחה עירית

10/03/2024 | 06:33 | מאת: רועי

תודה רבה! האם נדרשת הכנה או שזה אינטואיטיבי?

רועי שלום אני חושבת שכדאי לך לפנות ולבקש רישיון לנשק והם יגידו לך בדיוק מה את צריך לעשות זה הכי בטוח בדרך הזאת. בהצלחה עירית

10/03/2024 | 19:23 | מאת: רועי

תודה עירית, פניתי... :) זה מה שבקשו בגלל שרשום לי ציפרלקס. לא ציינו מעבר לזה זה מה שרשמו: הערכה פסיכיאטרית עדכנית כולל אישור מפורש מפסיכיאטר לנשיאת נשק

מנהל פורום שווה לכל נפש