סלידה מהמדינה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/02/2024 | 22:55 | מאת: ירון

אני בתקופה האחרונה עם אימפולסיביות מטרידה של המשפחה שאני גר איתם(לא נשוי)אני לא סובל ברמת הפסיכי אותם כי הם שמוקים שכל הזמן רק רבים ומקללים אחד תשני וגם יהודים וההתנהגות האולטרא מעצבנת שלהם שאני רואה אותה כל יום ברחוב כבר עשרות שנים שעושה לי חשק לברך את ישו+מריה שהראש שלי מתוכנת לעשות ככה ואני סובל מכעסים+התפרצויות חזקות מה עושיםבשביל להקל עלעצמי עד יעבור זעם?

ירון שלום, השאלה היא מה המטרה שלך אם אתה רוצה להסתדר עם המשפחה אז תנסה לראות גם גם את הדברים הטובים שלהם. תנסה לעשות פסק זמן ולצאת מהסיטואציה כאשר אתה כועס אחרי 20 דקות יש כבר פחות אדרנלין בגוף וניתן יותר לשלוט בכעס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש