בלבול וחוסר התמצאות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/02/2024 | 15:05 | מאת: חניגה

שלום רב אני בת 60 ואתמול בערה היתה לי אפיזודה של בלבול, שכיחה, חוסר פוקוס(לא יודעת איך להגדיר את זה) זה התחיל בזה שכלתי דיברה על הבן שלה(הנכד שלי) והזכירה את שמו ופתאום השם היה נראה לי מוזר . חשבתי לעצמי ,:״מה , קוראים לו ככה״ ואחר כך הכל היה נראה לי מבולבל לי . ניסיתי חבדוק את עצמי אם אני זוכרת את תאריכי לידה, חלק זכרתי , חלק לא הייתי מודעת למה שקורה לי ונכנסתי ממש לפניקה . וכך היה במשך כ שעתיים. סוג של בלבול, שכיחה מה היה בבוקר בעבודה ועוד..... אני חייבת לציין שלא ישנתי כמעט בכלל לילה קודם והיחתי מאוד עייפה. הלכתי לישון , היום הכל טוב, לגמרי מפוקסת ומרוכזת , אבל בטראומה ממה שקרה לי אתמול. זה מאוד הפחיד אותי ואני חוששת שזה התחלה של משהו או שזה יקרה שוב. מה זה יכול היה להיות? תודה על תשובה

חניגה שלום, אני מבינה שזה עבר, קשה להגיד מה ז ה היה, אני מבינה את הדאגה שלך, תנסי להמשיך בחיים כרגיל אם זה יקרה שנית, אז צריך להתייעץ עם הרופא שלך הרבה בריאות עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש