מה יש לי???? נמאס לי מהכל!

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/02/2024 | 00:28 | מאת: מיכל

אני בת 18. אני לא אוכלת כמעט במהלך היום וכשאני כן אוכלת אז אני מרגישה חרטה וצורך להקיא. אני מכניסה אצבעות ומקיאה. אח"כ מרגישה יותר טוב, כאילו הוצאתי את האוכל וזה בסדר. אני חושבת שאני מלקה את עצמי ומרגישה אשמה, שאני מענישה את הגוף שלי ולא מביאה לו מה שהוא צריך. חוץ מזה שאני נהנית שאני מרזה, אני יורדת במשקל. אני מרגישה מאוד גרוע. מתמודדת עם דיכאון ולוקחת כדורים. האם יכול להיות שאני מפתחת גם הפרעת אכילה? הפסיכיאטר שלי אמר לי שאני חייבת להתחיל לאכול כי אם לא הוא יצטרך לשלוח אותי למרפאה להפרעות. אולי הוא סתם רצה להלחיץ אותי אני לא יודעת. נמאס לי כבר מהחיים! שום דבר לא משתנה!!!!!!!!

מיכל שלום, אני מבינה שלא קל לך, נראה לי שיש לך פסיכיאטר שכדאי להקשיב לו ושכדאי לטפל בקשיים האלה, אני לא רואה בזה איום אלא הזדמנות להיתרם מטיפול מתאים בהצלחה, עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש