קרן חסויים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/01/2024 | 14:37 | מאת: רונית

שואלת בכללי לאיזה אנשים (נכים) מוסמך החוק להעביר אותם לקרן לחסויים ואיך מתנגדים לזה בשביל לא להיות שם ??

רונית שלום , לקרן לחסויים יכולים להגיע רק מי שבית המשפט קבע שיש לקבוע לו אפוטרופוס. הכוונה היא לעזור לאנשים לעשות את הדברים שמתאימים עבורם, יחד עם זה אני מבינה שזאת הגבלת חופש מסויימת אני מקווה שזה נעשה בשיקול דעת ולמטרה טובה. בהצלחה עירית

19/01/2024 | 15:13 | מאת: הבחורה מקודם

שזה אומר אם אני תלויה באפוטר' והוא כבר לא בחיים אז אני יהפוך למה שאמרת מקודם/ועדה בביטוח לאומי לקבוע אם אני כשירה לקחת קצבת נכות ?

מנהל פורום שווה לכל נפש