שינוי במצב רוח מאז המלחמה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/12/2023 | 21:50 | מאת: רינת

שבת שלום עירית. מאז המלחמה אני נמצאת בסוג של דכדוך מסוים אני מסתכלת הרבה בטלוויזיה במיוחד בערב אין לי חשק לעשות כלום הייתי שמחה לטיפ איך להחזיר לעצמי בחזרה את המוטיבציה והשמחה למרות שבמדינה קשה כרגע אני ממש מודה לך מאחלת לך שבת שלופ

22/12/2023 | 21:51 | מאת: רינת

תודה רבה

23/12/2023 | 08:26 | מאת: רינת

תודה רבה

רינת שלום לרובנו קשה להיות שמחים היום רצוי לא להסתכל הרבה בטלויזיה זה מדכא. להיות בשגרה הרגילה ככל שאפשר לראות בטלויזיה סרטים ודברים שעוזרים להסחה בתקווה לימים טובים יותר בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש