פוחדת מהמצב הבטחוני מה עושים?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/10/2023 | 09:18 | מאת: רינת

שלום עירית. מאוד אשמח עם תוכלי לענות לי. מאז שהתחילה המלחמה אני בחרדה לצאת מהבית השיקום שלנו סגור אני בבית מול החדשות כל הזמן יש לי דפיקות לב חזקות מה את מציעה לי לעשות? אני ממש אודה לך עם תוכלי לענות לי זה חשוב לי ממש תודה יום נעים ושקט

09/10/2023 | 09:19 | מאת: רינת

יום טוב ושקט

09/10/2023 | 10:39 | מאת: רינת

ממש אשמח עם תוכלי לענות לי תודה רבה

רינת שלום

רינת שלום זה נורמלי להרגיש מתוחים נכון שזה קשה כי לא הולכים לעבודה או לשיקום ואז קשה לשמור על שגרה שעוזרת לנו, אפשר לבשל, לסדר את הבית, לראות טלויזיה, לא להיות מחוברים כל היום לחדשות לדבר בטלפון ולעשות תרגילי ספורט בתקווה לימים טובים יותר עירית

09/10/2023 | 15:56 | מאת: רינת

יום טוב ושקט

מנהל פורום שווה לכל נפש