חרדה רצינית מרופאים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/09/2023 | 15:07 | מאת: רינת

שלום עירית אני מטופלת בקהילה אצל רופא פסיכיאטר היום הייתי אצלו והוא הבחין שיש לי דיכאון קל הוא אמר לי לבוא ביום ראשון להביא לו שקית תרופות ברגע שהוא אמר לי את זה נכנסתי לחרדה רצינית עד כדי בכי אני לא מבינה למה הוא ביקש להביא את השקית תרופות אני ממש אשמח לטיפ איך להרגיש יותר טוב עד הפגישה הבאה אצל הרופא אשמח לטיפ מעשי כדי להרגיש הקלה אשמח למענה מהיר ממש תודה

04/09/2023 | 15:18 | מאת: רינת

יום נפלא

04/09/2023 | 18:34 | מאת: רינת

ערב נפלא

רינת שלום תחשבי על זה שהפסיכיאטר רק רוצה לבדוק את התרופות שאת לוקחת ואולי לעשות התאמה קלה, זה לא נשמע מדאיג תנסי לחשוב על זה שלא קרה כלום, בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש