איבדתי את המוטיבציה לעשות דברים שאני אוהבת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/06/2023 | 14:30 | מאת: יעל

שלום רב. מאז שאני במסגרת שיקומית, הפסקתי ללכת לספריה משהו שמאוד רציתי לעשות. לא רק ספריה בכלל אין לי את המוטיבציה לצאת מהבית ולעשות דברים שאני אהבתי בעבר. אני מקבלת מזה דכדוך והייתי ממש מודה לך עם את יכולה לתת לי טיפ איך להחזיר לעצמי את המוטיבציה? אני ממש מקווה שתעני לי במהרה זה חשוב לי. תודה

10/06/2023 | 14:55 | מאת: יעל

שבת נפלאה

יעל שלום, אני מבינה שאת הולכת למסגרת השיקומית ואז מותרת על דברים אחרים, זה טוב שאת הולכת לשיקום תחזקי את עצמך על זה. אם חשוב לך לעשות דברים נוספים אל תחכי למוטיבציה, תעשי תוכנית מתי את הולכת לספריה ואפילו תרשמי את זה ותחליטי לעמוד בתוכנית. אחרי שבוע תכניסי עוד משהו לתוכנית בהצלחה עירית

10/06/2023 | 17:13 | מאת: יעל

זה מאוד עוזר תודה מכל הלב

מנהל פורום שווה לכל נפש