קושי בלהחליט עם בן זוג ולפעול למען מה שאני רוצה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/06/2023 | 12:55 | מאת: לימור

שלום רב. היה לי בן זוג כבר שנה אנחנו לא ביחד וכל פעם אני מסתכלת בפייסבוק שלו ומתגעגעת הוא לא מעוניין שנחזור להיות ביחד ואני גם נמנעת לעשות דברים שאני רוצה לעשות אני בלי סוף נכנסת לפייסבוק שלו והדכדוך עולה לי. אני מטופלת אצל פסיכיאטרית לוקחת תרופות אנטי דיכאוניות אבל ככה מתפקדת רגיל. אני לא באיזה מסגרת מסויימת ולכן אשמח לקבל את העצה שלך איך להימנע מהפייסבוק ואיך להתחיל לעשות דברים שאני רוצה לעשות?

01/06/2023 | 19:21 | מאת: לימור

תודה רבה

לימור שלום, אני יודעת שזה קשה ולמרות זאת אם את באמת רוצה להתנתק ממנו ולהמשיך בחייך אז כדאי להתנתק מחברות איתו בפייסבוק, לחשוב מה חשוב לך בחיים ולתכנן פעילויות שיכולות להיות משמעותיות עבורך ובעיקר להיות בקשר עם אנשים אחרים בני משפחה וחברות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש