איך מטפלים בדיכאון באופן מעשי ללא כדורים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/05/2023 | 21:17 | מאת: לימור

בימים האחרונים האנרגיות שלי ירודות ואני מרגישה דיכאון קל. אני לא מחפשת טיפול או תרופות או כאלה אני אשמח לדעת איך אפשר לצאת מדיכאון באופן מעשי? מודה לך על המענה

לימור שלום הדבר הראשון שאפשר לעשות זה להיות עסוקה, לדבר עם אנשים לעשות ספורט אפילו הליכה זה מועיל, לא להימנע מעשייה. דבר נוסף זה עבודה על מחשבות לשים לב האם את מפרשת דברים בצורה שלילית, אפשר לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, נכתב על ידי דויד ברנס וכל ערב לחשוב מה היה טוב היום. בהצלחה, עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש