אני מרגישה חולת נפש ומוזרה.

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/04/2023 | 00:59 | מאת: חולת נפש אחת

אני מרגישה שיש לי מחלת נפש, אפילו שאין לי תסמינים. מרגישה שאני צריכה להיות מאושפזת וקשורה למיטה עם כדורים. חוץ מזה בתקופה האחרונה יש לי הרבה מחשבות שליליות ומחשבות אובדניות. יכול להיות שאני באמת צריכה להיות מאושפזת? איך אני אדע? מה אני יכולה לעשות? אני לא רוצה לקבל עזרה נפשית מפסיכולוג.

היי, אני מבינה שאת לא מרגישה טוב, מאד חשוב לקבל עזרה, יש אפשרות לטיפול תרופתי גם אם את לא רוצה טיפול פסיכולוגי אפשר לפנות לפסיכיאטר או להתייעץ עם רופא המשפחה, אני ממש מבקשת שתעשי את זה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש