הרגשת כבדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/02/2023 | 14:46 | מאת: יואל

מה עושים אם אני בזמן האחרון גורר שעות במיטה בבוקר ומאחר לפגישות זה נראה כאילו אני מעדיף להישאר במיטה ולא לצאת מהבית ?

יואל שלום השאלה היא למה קשה לקום ולצאת, מה המחשבות שלך ? האם אתה סובל מדכאון? או שקשה לך לעשות את מה שאתה צריך לעשות ואז אתה מעדיף להישאר במיטה? אם אתה יכול להביא את עצמך לצאת מאד כדאי ממש להחליט ולעשות את זה, אם אתה לא מצליח, אז מומלץ ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי, ואם זה דכאון אז להתייעץ עם רופא המשפחה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש