אובססיה על החבר הקודם שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/02/2023 | 11:38 | מאת: רינת

שלום עירית. המצב שלי מצויין אני מרגישה נפלא רק יש לי בעיה שמפריעה לי. בגלל שאין לי בן זוג כרגע ואני ממש רוצה זוגיות אני נכנסת כל הזמן לפייסבוק של החבר הקודם שלי אני ממש אובססיבית לזה למרות שהיחסים שלנו לא היו כל כך טובים אבל אני מרגישה שזה אובססיה אשמח לטיפ איך לעצור את האובססיה הזאת? שיהיה לך סוף שבוע נפלא אשמח למענה תודה

10/02/2023 | 12:48 | מאת: רינת

תודה רבה וסוף שבוע נפלא

רינת שלום, אני מבינה שאת כפייתית לגבי החבר לשעבר, כדאי למחוק אותו מהחברות בפייסבוק ואז יהיה יותר קל לא להכנס ולראות מה קורה איתו. סוף שבוע טוב בהצלחה עירית

10/02/2023 | 13:33 | מאת: רינת

שבת שלום

מנהל פורום שווה לכל נפש