נכה של ביטוח לאומי מחפשת עבודה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/01/2023 | 13:16 | מאת: תמר

עבדתי בעבר כמזכירה ונציגת שרות עשיתי הםסקה ל4 שנים כי הייתי צריכה לתמוך באמי אחרי שאבי התאבד. כיום אני לא עובדת וגם יצאתי משוק העבודה. לא יכולה לעבוד כמו פעם מאחר ועברתי קטרקט בשתי העיניים.העיניים מאוד רגישות ואני מטפלת בהם.ניסיתי לעבוד בתחום אחר ללא הצלחה. מקבלת טיפול תרופתי נפשי. קשה לי לקום בבוקר. מה לעשות?

תמר שלום, אני מבינה שקשה לקום ולהתחיל את היום כאשר אין מסגרת אני מציעה לך לתכנן פעילויות כמו הליכה ברגל ספורט, חוג במתנס וכו חשוב שכל יום יהיה לך משהו שאת יודעת שאת עושה אפשר גם להתנדב תחשבי מה הדברים שאפשריים בשבילך כך שתיהיה סיבה לקום בבוקר בהצלחה עיגית

19/01/2023 | 17:13 | מאת: תמר

תודה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש