איך מתרגלים משיכה מינית?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/12/2022 | 13:09 | מאת: שני

שלום לך, אני בת 26 נשואה לגבר אף פעם לא הייתה לי משיכה מינית אליו, ואל גברים בכלל. אני לא מגדירה את עצמי כלסבית ( לא ממש יודעת אם זה משיכה לאישה / בושה להחשף מבחינה ריגשית לבן הזוג) בכל אופן , אני מעוניינת להשאר נשואה איתו ולהמשיך לגדל ביחד את הילדים איך אפשר לתרגל להמשך לבעלי? מה אני יכולה לעשות כדי שהוא יגרום לי הנאה? ואיך לתרגל עם עצמי לא להיגעל מאיבר המין הזכרי?

שני שלום יש טיפול מיני שלעיתים עוזר , נראה לי שאפשר לעזור בנושא של ההתייחסות שלך למין ולאיבר הגברי אבל אם את בכלל לא נמשכת לגברים זה נגאה לי יותר מורכב כדאי ללכת לטיפול כדי לברר את הדברים האלה בהצלחה, עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש