יש לי הצפה רגשית מאוד גדולה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/12/2022 | 21:12 | מאת: רינת

שלום עירית. אמנם כתבתי בפורום כבר אבל בלי שום קשר על מה שכתבתי אשמח לקבל טיפ איך אפשר לצאת מהצפה רגשית. אני מרגישה שאני יותר מידי מתעסקת במחשבות שליליות ואני רוצה לחזור לשמחת חיים שהייתה לי איך עושים את זה? אני ממש אודה לך עם תוכלי לענות לי וסליחה על ריבוי השאלות סוף שבוע נפלא

רינת שלים הצעתי לך מה לעשות עם המחשבות בנוסף רצוי להיית עסוקה ולעשות ספורט לא תמיד אנחנו שמחים אולי כדאי ללמוד לקבל את זה , המלחמה על איך להרגיש עלולה להקצין את ההרגשה הפחות טובה סוף שבוע נעים, עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש