חשיבה אובססיבית על המטפלת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/12/2022 | 21:55 | מאת: אור

שלום עירית, אני מטופלת שנתיים וחצי אצל פסיכולוגית. אך רב הזמן מתעסקת בקשר שלי איתה.. במחשבות עליה, בפנטזיה לחיבוק ממנה.(מבינה את עצמי... כל חיי חלמתי על אמא אוהבת ומחבקת שהייתה חסרה לי כ"כ) אני חושבת עליה רב שעות היום. ( אציין שהיא מודעת לדבר ומנסה לעזור לי, ללא הצלחה )אני ממש מרגישה שקשה לי להתקדם בעבודה איתה על הקשיים שלישמם הגעתי אליה. האם זה נכון להמשיך בפגישות אצלה? או שאין טעם כי התלות בה מחבלת בטיפול?

אור שלום, אני מבינה שאת חושבת שזה מעכב עבודה על דברים אחרים, זה יכול להיות המצב ויחד עם זה זה משקף צורך חשוב שלך וקושי לעזוב את זה וגם זה נושא חשוב לטיפול, לדעתי את צריכה לשתף את המטפלת במחשבות האלה ואני מקווה שתמצאו את הדרך שתעזור לך בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש