שלום אשמח לרעיון טוב תודה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/11/2022 | 00:32 | מאת: אייל

שלום רב !! במערכת ברהנ"ש מזה כ 30 שנה ועדיין סובל אך עם התרופות יש הטבה משמעותית . 1. האם בכך שלא טופלתי בזמן אז זה יכול להשפיע לי על ההווה והעתיד . אני לא ממש חש בטוב כמו"כ יש לי המון ת לואאיי מהתרופות והרופא שלי טוען שאני מאוזן למרות שאני סובל מעייפות בבוקר ומסוגי עצירויות שונות ומשונות . הייתי אצל גסטרו אך ללא פיתרון הבעיה . אציין שסובל מאוד מת. לוואאיי ואני רוצה המלצה בבקשה למי לפנות שיסייע בעדי כי המצב הוא מאוד מורכב . תגובה

אייל שלום אני מבינה את התסכול והסבל לצערי אין לי רעיון מעבר לטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי נכון שלתרופות יש גם תופעות לואי אבל ככה זה חשוב למצוא את הרופות הכי מתאימות ואת זה אפשר לעשות בשיתוף פעולה עם המטפל שלך בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש