אני מתכתבת עם מישהו ברשתות החברתיות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/11/2022 | 19:48 | מאת: אלמונית

היי אני מתכתבת עם מישהו ברשתות החברתיות ששלח לי סרטון ליוטיוב ונכנסתי מזה קצת לחרדה אני ממש אובססיבית לכתוב לו הוא לא מבין עברית כל כך טוב ואני לא מבינה אנגלית כל כך טוב והוא שולח לי כל מיני דברים הוא מתחיל לחקור אותי ואני ממשיכה לכתוב לו רק כדי שלא ימחק את הסרטון אני יודעת שאני אובססיבית לזה ורציתי לשאול בלי להמליץ לי על טיפול איך אני יוצאת מזה? זה ממש מכניס אותי לחרדה אני אשמח למענה מהיר תודה

18/11/2022 | 20:12 | מאת: אנונימית

תודה

18/11/2022 | 20:18 | מאת: אלמונית

שבת שלום

18/11/2022 | 21:52 | מאת: אלמונית

ממש תודה מכל הלב

19/11/2022 | 12:33 | מאת: אלמונית

מה לעשות תודה שבת שלום

אלמונית שלום מה שעושים עם אובססיה זה לא להיענות לה ולא לתת לה להשתלט ולחשוב בהגיון מה היית עושה אם לא היית אובססיבית, זה מאד קשה אבל זה הפיתרון בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש