אשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/11/2022 | 23:18 | מאת: לינוי

האם ואליום זה כדור עם אותם חומרים כמו הקלונקס ? האם לוריוון נחשב לכדור חלש ? סובלת ממתח וחרדות בהקשר לדום לב בלבד מזה כשנה בעקבות טריגר שגרם להתפרצות מפחד מדום לב ובעקבות פירסומים ברשתות החברתיות על כמויות הדום לב שקורות פיתחתי מזה חרדה קשה מאוד . לא מטופלת בציפרלקס ולא אצל פסיכולוג/פסיכיאטר בגלל מצב כלכלי .. בלילות של חרדות לוקחת כדור ממשפחת הבנזו החרדות בהקשר לדום לב בלבד.. 🙏 סובלת ככה שנה ... מבין משפחת הבנזואזיפינים מהו הכדור הכי חזק למצבי חרדה קשים כמו שלי ? בעיקרון זה קורה לי 3 פעמים בשבוע וגם בחגים.. יצא לי להגיע 20 פעמים בשנה האחרונה למוקדי חירום עקב הפרעות קצב .. אגב, חרדה קשה יכולה לגרום להפרעת קצב לב ? אשמח מאוד לדעתך על שאלותיי 🙏

לינוי שלום אני לא רופאה אבל אני יודעת שכל הכדורים ממשפחת הבנזו עוזרים לחרדה, מעבר לכך צריך לשאול רופא יש טיפול לחרדות, טיפול התנהגותי קוגנטיבי, וגם אפשר ללכת לפסיכיאטר בקופת חולים, גם רופא משפחה יכול לתת מירשם לצפרלקס אז כדאי לטפל בחרדה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש