פטירת אמי לפני חודש וחצי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/10/2022 | 09:52 | מאת: תמר

אמי היתה בת 91.7 כשנפטרה לפני חודש וחצי. טפלתי בה במשך 4 שנים יום ולילה. כל השנים גרתי בבית רק בגיל 28 יצאתי מהבית ואחרי שנה וחצי חזרתי, היה לי קשה מבחינה כלכלית.הסוף של אמי היה קשה. היא נפלה ורסקה את היד הרופאים אמרו שאין מה לעשות בגלל הגיל. כמו כן עברה ניתוח של מפרק הרגל והיה שריר שנקרע. אני מרגישה מאוד לבד גם בגלל החגים. אני צועדת , קוראת. מה אפשר עוד לעשות? בת 60.. לוקחת טיפול תרופתי נפשי.

תמר שלום, בטח בחגים עוד יותר קשה אנשים מרגישים בודדים אם אין להם ארוחות משפחתיות ועם מי לבלות את החג. כדאי לך ליזום קשר עם אנשים דרך חוג במתנס, או כל פעילות שבה אפשר להכיר אנשים, אם יש לך קרובי משפחה ליזום קשר איתם, לצאת מהבית לפארק או לים, אפשר גם להתנדב אם את לא עובדת למצא התנדבות שתיהיה משמעותית עבורך. בהצלחה עירית

17/10/2022 | 08:50 | מאת: תמר

בקשר לעבודה אני צריכה כסף מצד שני אין לי כל כך חשק לעבוד.יכול להיות שאני אפנה לביטוח לאומי שאולי יעזרו לי למצוא עבודה, אבדתי את הקובץ של הקורות חיים, וקשה לי עכשיו לכתוב אותם. מתחתי גרה אשה שהיא חולה מאוד מבחינה נפשית וכל הזמן היא באויר, קשה לי איתה. מה את חושבת בקשר לכל הנושאים שהעלתי. בתודה

18/10/2022 | 16:39 | מאת: תמר

איפה את עירית?

מנהל פורום שווה לכל נפש