אימוציות של מישהו

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/09/2022 | 19:45 | מאת: אבי

קרוב משפחה הוא עם בעיה פרסונלית של כעס כרוני ומתי שמרגיזים אותו אז הוא נוקם באנשים אחרים סתם (לקלל ברחוב בחורות ) הוא רוצה לדעת איך להפסיק תזה ולהיות פרסונה פחות אימפולסיבית

אבי שלום, יש דרכים ללמוד לשלוט בכעסים, כדאי לפנות לטיפול התנהגותי קוגנטיבי, אפשר להבין מה המקור לזה, יש סיבות שונות כמו לדוגמא אימפולסיביות עם או בלי קשר להפרעת קשב עם היפראקטיביות, חשוב גם לדעת את הטריגרים שגורמים לכעס. יש דרכים טובות ללמוד לווסת את ביטויי הכעס בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש