אבא שלי נפטר וקשה לי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/06/2022 | 20:55 | מאת: רינת

שלום עירית. אבא שלי נפטר אתמול הוא היה חולה מאוד וקשה לי לקבל את זה. אני מרגישה דכדוך ורוצה לחזור למסלול אשמח לטיפ איך לשפר את מצב הרוח אני ממש אודה לך עם תוכלי לתמוך בי בפורום תודה מראש

רינת שלום, אני משתתפת בצערך, תאפשרי לעצמך להתאבל אי אפשר מיד לחזור לשגרה, זה טבעי להיות עצובה בהמשך חשוב לחזור לדברים ולמסגרות הרגילות אבל לא השבוע אני מתארת לעצמי שאתם יושבים שבעה ושאת עם אנשים. עירית

01/07/2022 | 09:00 | מאת: רינת

שבת שלום

04/09/2022 | 22:57 | מאת: סיגל

אבא שלי גם ניפטר עוד חודשיים שנה זה מה קשה אני מאוד מבינה אותה את צריכה להיות חזקה זה ממש לא פשוט לאבד אדם יקר מישתתפת בצערך

מנהל פורום שווה לכל נפש