בעיה בהבנה של כוונות האנשים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/05/2022 | 10:59 | מאת: מיה

אני לא תמיד יורדת לעומק בעיה כשבן אדם מציג לי ואם כוונתו שלילית אני מתקשה להבין. מה אפשר לעשות , קשה להבין מצבים שונים, בעייתיות , עוורון באינטלגנציה הרגשית. בתודה

מיה שלום תנסי להבין מצבים חוזרים ולזהות מתי זה משהו שאת כבר מכירה אפילו לכתוב לעצמך את המאפיינים כדי שתוכלי להיעזר בזה בהמשך אפשר להיעזר באדם קרוב שאת סומכת עליו וכדאי גם לשקול טיפול בגישת ה-cbt בהצלחה עירית

12/05/2022 | 15:20 | מאת: מיה

עירית שלום, אני בת 60. לוקחת תרופות פסיכיאטריות מהרופאת משפחה. עבדתי 30 שנה ובגיל מאוחר למדתי לתואר. התחלתי שנה שלישית ועזבתי בגלל בעיה כבר 3.5 שנים מטפלת באמי בת 92. מה את מייעצת לי? טיפול CBT מה דעתך? בתודה

13/05/2022 | 18:14 | מאת: מיה

איפה את עירית? מדוע את לא עונה?

מיה שלום כבר עניתי על השאלה הזאת אני רואה שהיא מופיעה שוב כדאי לשאול את עצמך כאשר קורה אירוע שאת לא בטוחה איך לפרש אותו, לשאול את עצמך האם יש דרך נוספת לפרש את האירוע ולאור היכרות קודמת או נסיבות מסויימות מה נראה הכי מתאים למקרה בהצלחה עירית

13/05/2022 | 21:39 | מאת: מיה

תודה

מנהל פורום שווה לכל נפש