יש לי ירידה במצב הרוח מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/01/2022 | 07:47 | מאת: רינת

שלום עירית. יש לי רופא פסיכיאטר בקהילה ואני נמצאת בשיקום. בימים האחרונים אני מרגישה שיש לי ירידה במצב הרוח הרופא העלה לי את המינון הייתי אצלו השבוע, ובכל זאת אני מרגישה שבא לי לעזוב את כל הטיפולים האלה ולחזור בחזרה לחיים שהיו לי ללא מסגרת. סך הכל התקדמתי יפה אני במסגרת בעקבות משבר שעבר עלי בגלל אבא שלי שהוא חולה דמנציה וקיבלתי את זה קשה הם באמת במסגרת רוצים לעזור לי להרגיש טוב יותר אבל אני מרגישה שאני רוצה לעזוב את הדברים האלה. אני מרגישה ירידה במצב הרוח הרופא יודע מזה וגם הצוות בשיקום הם אומרים שלוקח זמן עד שהכדור משפיע איך אני יכולה לחזור למסלול ולהעלות את מצב הרוח ולחזור לעצמי? אני ממש אודה לך הם תוכלי לתת לי טיפ מה לעשות? אני ממש מודה לך עירית יום נפלא

רינת שלום, קורה שיש ירידה במצב הרוח אבל זה ישתפר וזה מה שחשוב שתגידי לעצמך כדאי להישאר במסגרת שעוזרת לך , וגם לעשות דברים נוספים שלא קשורים למסגרת הכי חשוב קצת סבלנות אני בטוחה שזה ישתפר בהצלחה עירית

12/01/2022 | 08:55 | מאת: רינת

יום נפלא

מנהל פורום שווה לכל נפש