קשה לי- מאוד מציק לי מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/10/2021 | 10:59 | מאת: מירה

קשה לי ת אני לא יורדת לעומקם של דברים לדעת מה המשמעות מה הכוונה כמו עיוורון חושי אני מבגרת ויש לי בעיות כאלה מה לעשות? אין לי הבנה עמוקה כמעט בת 60

מירה שלום, אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת, ברור שמשהו מציק לך אבל לא ברור מה זה בדיוק ובאיזה מצבים זה מפריע אולי אם תכתבי לי דוגמא אני אבין יותר אוכל לענות בצורה טובה יותר עירית

18/10/2021 | 11:49 | מאת: מירה

כשמישהו מדבר אלי אני מבינה ישרת אבל יש כאלה שאני לא מבינה מה כונה? לא יכולה לרדת לעומקם של דברים

מנהל פורום שווה לכל נפש