חרדה מרופאים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

11/10/2021 | 17:12 | מאת: לימור

אני עובדת בחוץ המצב שלי טוב מאוד אני עברתי משבר נפשי לפני חצי שנה והתחלתי לבוא לפסיכיאטר פעם בכמה שבועות לביקורת רק יש לי חרדה בכלל מפסיכיאטרים עברתי טראומה מפסיכיאטרית לפני כמה שנים ולא הייתי בטיפול אשמח למענה ולטיפ מה לעשות עם החרדה הזאת? תודה רבה

לימור שלום, הטיפול הכי יעיל לחרדה הוא חשיפה אז מאחר ואת הולכת לפסיכיאטר אחת לכמה שבועות ולא נמנעת מזה זה חשוב, בנוסף אם מלווה אותך הטראומה אז כדאי לדבר על זה עם הפסיכיאטר זאת ממש התמודדות וזה עשוי לעזור בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש