חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/09/2021 | 16:08 | מאת: קארין

יש לי תור לרופאת משפחה עוד שלושה שבועות אני חולת סכרת ומרגישה תשישות כל הזמן אני רוצה לישון וזה מוביל אותי לדכדוך הייתי שמחה לעצה במקום ללכת לטיפול פסיכולוגיה כזה או אחר איך להרים את האנרגיה והמוטיבציה? תודה וגמר חתימה טובה

14/09/2021 | 16:43 | מאת: קארין

תודה רבה

קארין שלום אולי גם הסכרת גורמת לעייפות אבל אני חושבת שאת יכולה להיות פעילה למרות הסכרת לעשות ספורט מתון כמו הליכה, לדבר עם חברות או בני משפחה, לצאת מהבית לבשל מאד חשוב שיהיה לך לוז, כאשר אנחנו לא עסוקים יש יותר דכאון בהצלחה גמר חתימה טובה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש