אינטריגה משפחתית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/07/2021 | 23:29 | מאת: אלמוני

אני גר עם הורה שלא בדיוק האדם האידאלי לחיות כל פעם שאני רב איתו ( הוא מתחיל ) אז הפסיכופט מתחיל לאיים עליי בכלא / הוסטלים וזה הוא מוציא אוטומטי מהפה כי הוא דתי משוגע היה גם פעם שקראתי למשטרה ובמקום להיות לטובתי הם אמרו שזכותו לזרוק אותך מהבית ואפילו אמרו לו ללכת לבימ"ש ןלהוציא צו להוציא אותי מהבית אז הוא אמר שאם אתה לא רוצה שזה יקרה אז תעשה סל שיקום ( בכפייה ) למצוא עבודה אני מחכה שהחלאה הזה ימות כבר כי נמאס ממנו / הדת שלו איזה אופציות יכולות לעזור בשבילי לסאגה הזאת ( מן הסתם חוץ מהוסטלים ) אנלא יכול לשכור בית כי הבנק לא נותן צ'קים

אלמוני שלום אכן מצב מבאס ומתסכל מבחינה חוקית הבית הוא של אבא ואני מבינה שאתה לא קטין אז למרות שהמצב לא נעים בשבילך, אתה כנראה צריך לקבל את זה או לצאת מהבית באמצעות העזרה של סל שיקום אם אתה ממש לא רוצה את הפיתרון הזה, אז כדאי למצוא דרך להסתדר עם אבא במקום לריב ללכת לחדר שלך או לעשות סיבוב בחוץ עד ששניכם תירגעו, לא תמיד יש לנו פיתרון אידאלי ואז צריך לבחור במה שפחות רע בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש