אני עוברת שינויים בחיים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/06/2021 | 15:51 | מאת: רינת

שלום עירית. אשמח עם תייעצי לי מה לעשות? התחלתי עבודה חדשה, גם התאהבות מסוימת חדשה לא בן זוג אבל אני מסתכלת עליו הרבה בפייסבוק והשינויים האלה גורמים לי לאי נוחות. אשמח עם תייעצי לי איך להתמודד? אני לא רגילה לזה. אני ממש מודה לך

רינת שלום סביב שינויים בדרך כלל יש גם מתח, אבל גם מעולה שיש עבודה וכשתתרגלי לעבודה ותכירי את האנשים והעבודה יהיה בודאי יותר קל להסתכל על משהו השאלה האם זה תורם לך כרגע אם זה עושה טוב אז תמשיכי אם זה יוצר מתח נוסף אז אולי כדאי לחכות קצת בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש