נלחמת עם עצמי מה לעשות כל הזמן

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

11/06/2021 | 15:43 | מאת: שגית

אני שומעת הרצאות באינטרנט ומצד אחד זה עוזר לי ומצד שני אני כאילו עושה רק מה שאומרים בהרצאות אני לא נותנת לעצמי את החופש שלי. אני שמה הרצאות על העצמה אישית או אנרגיות ואני עושה רק מה שהם אומרים אני לא באמת עושה את מה שעוזר לי ואני אוהבת האם את יכולה לתת לי טיפ מה לעשות במצב כזה? אני מאוד אודה לך זה יעזור לי הטיפ. אני כל כך מודה לך יום נפלא

11/06/2021 | 15:48 | מאת: שגית

תודה

שגית שלום אני מבינה שכל פעם שאת שומעת הרצאה כאילו זה הפיתרון, חשוב שתחשבי מה חשוב לך ומה מתאים לך ואז תעשי חשיבה ביקורתית על מה שאת שומעת ותבחרי רק את מה שמתאים לך ועשוי לקדם אותך לדברים שחשובים לך בהצלחה עירית

11/06/2021 | 19:05 | מאת: שגית

מאחלת לך שבת נפלאה

מנהל פורום שווה לכל נפש